BINE AI VENIT ! Te invitam cu drag sa experimentezi cel mai tare site de

jocuri zuma

!
 
Jocuri similare zuma » The Light Work Zuma
Link-uri Sponsorizate
336x280 Banner 336x280 Banner

Loading... Please wait 0 seconds!Link-uri sponsorizate
 

Detalii

The Light Work Zuma
Titlu joc: The Light Work Zuma
Descriere: Pentru a face si mai agreabila povestea jocul este animat de un dinamism crescut si o completa interactivitate cu simbolurile grafice extraordinar animate si colorate . Simbolistica este remarcabila, cei ce au gandit aceasta versiune de zuma intrecandu-se pe sine in a da posibilitate micutilor jucatori de zuma sa invete si sa dobandeasca prin exercitiu placut intr-un cadru de poveste specific varstei , abilitati si atentie. Avantajul jucatorului de a avea o zana-fluture cu care poate zbura (prin miscarile mouse) oriunde in plansa sa prinda larvele de licurici care plutesc asemeni unor flacari prin semiintunericul padurii , fiind ceva inedit in peisajul zuma. Mai mult decat atat va trebui sa eliberati larvele prinse , tintind in prealabil - folosind tasta SPACE si punand cursorul rezultat pe sirul zuma de licurici multicolori ce plutesc pe fundalul semiintunecat al plansei, urmand sa formati prin eliberarea cu click stang a larvei , conform principiului zuma , grupuri de minim 3 licurici de aceasi culoare pentru a-i elibera din sirul zuma . Prindeti 3 larve de licurici avand aceeasi culoare consecutiv penru a crea un licurici-curcubeu care se va potrivi oriunde in sirul zuma de licurici multicolori. Beneficiati pe langa acest bonus de culoare si de 3 vieti prezentate sub forma unor inimi rosii in stanga-sus a plansei -fundal de joc , intregul joc luminos zuma astfel creat fiind extraordinar de agreabil prin miscare si culoare si pentru un adult. Recomandam, in concluzie, THE LIGHT WORK ZUMA, oricui aflat in cautarea unei povesti relaxante, spectaculoasa, familiara si calda , plina de lumina, dinamism si culoare.
Instructiuni: Probabil cea una dintre cele mai noi si mai bine realizate povesti introduse in universul jocurilor cu bile zuma , The Light Work Zuma este bineinteles o capodopera din punct de vedere grafic si nu numai. Copiii ca si adultii vor fi cufundati intr-o plansa simbolizand Padurea Argintie aflata in intuneric si cu desavarsire captivati de detaliile specifice povestilor cu zane pe care le vor folosi pentru a readuce inapoi Lumina.
Voteaza :
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...


Jucat de: 356 ori
Adaugat de :
Categoria: Jocuri similare zuma
Cuvinte cautate: , , , ,
Imparte acest joc cu prietenii tai:FavoriteLoadingAdd to favorites

Jocuri

Gem Globoid

Gem Globoid este un amestec de shooter, pinball si...

Zuma Wrax

Zuma W.R.A.X este un joc asemanator jocului zuma i...

Zuma Wacky Ballz

Zuma.Intra acum in minunata lume a jocurilor simil...

Zuma starq

Zuma Starq te va surprinde placut si, cu cat vei a...

Danny Phantom Ghost Frenzy

Ideea eliminarii unor fantome este fantastica mai ...

Liong: The Dragon Dance

In timpul aventurii tale, vei vizita sute de locat...

Eye Scream Factory

Intre Eye Scream Factory si alte jocuri similare ...

Aquarium Lines Zuma

Familia jocurilor zuma sporeste in diversitate pri...

Beads2 Zuma

La servici sau acasa este imosibil sa nu devii dep...

Comenteaza (0)

Leave a Reply

Zuma
Abonati-va GRATUIT la newsletterul ZumZuma.ro! Veti fi mai relaxat, mai informat si va veti juca primul cele mai tari jocuri zuma!

E-mail:  

Link-uri Sponsorizate


Te invitam sa experimentezi cele mai noi si mai bune jocuri zuma!
 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau PHANTOMs TOP