BINE AI VENIT ! Te invitam cu drag sa experimentezi cel mai tare site de

jocuri zuma

!
 
Jocul zuma » Snake Coil Zuma
Link-uri Sponsorizate
336x280 Banner 336x280 Banner

Loading... Please wait 0 seconds!Link-uri sponsorizate
 

Detalii

Snake Coil Zuma
Titlu joc: Snake Coil Zuma
Descriere: Sunete chiar k, plus o oarecare diferenta de platforma de joc, il fac unic in felul lui. Destul de ciudat, in ciuda naturii caracterului, nu exista reguli care sa se impuna in stilul tau de joc, sa influenteze obsedant placerea de a juca. In orice caz, sunetul functioneaza destul de bine. Pe masura ce te pui pa lansari masive de bile intr-alte grupuri de aceeasi culoare, apar suficiente sunete care sa-ti satisfaca placerea de a juca, si care se integreaza chiar dragut in tema jocului zuma. Nu exista o constanta in muzica tribala, care sa acompanieze jocul, care este destul de adaptiv la platfeorma intelegatoare si foarte placuta zuma. Dar..., pe masura ce se aglomereaza bilele pe ecran parca simti ca se mareste viteza muzicii, sau a efectelor sonore. Concluzie? ramai impietrit daca il joci, e in regula asa cum e, nu cred ca va fi lansat vreodata vreun joc perfect, care sa se supuna perfect necesitatii gamerului din tine.
Instructiuni: Snake Coil Zuma este un joc zuma care nu se diferentiaza prea mult de clasica platforma de joc cu care v-am obisnuit, dar in orice caz isi face treaba bine. Ce ma uimeste in momentul asta e viteza cu care se misca sarpele de-alungul traseului de bile, sau mai bine zis de elemente ale sarpelui, este incredibila, cam toate jocurile de pe situl ZUM ZUMA se misca repede datorita serverelor de calitate, pe care se afla situl nostru. Game play, putin diferit, in sensul ca trebuie sa potrivesti cu atentie amplasarea bilelor, trebuie chiar sa te deplasezi cu mouseul exact in locul in care doresti sa o trimiti. Nu ai power ups, nu poti folosi tasta SPACE, nu prea poti face mai nimic in afara de trimiterea bilelor cu o super viteza, spre grupurile de culori din care fac acestea parte. Poate daca exista o oarece generozitate grafica, te simteai altfel integrat in acest joc, pana la reavierea acestui joc zuma prin lansarea unei noi versiuni, nu ramane decat sa te bucuri de ele asa cum este, in curul gol !!
Voteaza :
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4.38 out of 5)
Loading...Loading...


Jucat de: 4,075 ori
Adaugat de :
Categoria: Jocul zuma
Cuvinte cautate: , , , , ,
Imparte acest joc cu prietenii tai:FavoriteLoadingAdd to favorites

Jocuri

Bila zuma 2

Zuma bile este un joc din categoria jocuri similar...

Zuma loomba

Atentie! Incepe acest joc zuma numai daca crezi ca...

Finger Tip Zuma

Zuma Finger Tip arata ca se poate aplica acest joc...

Snake Coil Zuma

Sunete chiar k, plus o oarecare diferenta de platf...

Aqua pearls zuma

Daca va intrebati daca va soca jocul zuma, nu va m...

Zuma Dynasty

Dragonul chinezesc este un simbol al puterii, fort...

Black island

Ador micile imbunatatiri ale jocului. Pe masura ce...

Comenteaza (0)

Leave a Reply

Zuma
Abonati-va GRATUIT la newsletterul ZumZuma.ro! Veti fi mai relaxat, mai informat si va veti juca primul cele mai tari jocuri zuma!

E-mail:  

Link-uri Sponsorizate


Te invitam sa experimentezi cele mai noi si mai bune jocuri zuma!
 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau PHANTOMs TOP