BINE AI VENIT ! Te invitam cu drag sa experimentezi cel mai tare site de

jocuri zuma

!
 
Jocuri cu zuma » Pinboliada Zuma
Link-uri Sponsorizate
336x280 Banner 336x280 Banner

Loading... Please wait 0 seconds!Link-uri sponsorizate
 

Detalii

Pinboliada zuma
Titlu joc: Pinboliada Zuma
Descriere: E destul de clar pentru toata lumea ce trebuie sa faci in acest joc. Broasca ta clasica zuma trebuie sa faca treaba pentru tine. Vei fi amplasat in mod normal in mijlocul plansei, si vei fi inconjurat de un canal serpuit care conduce neancetat spre gaura unde se poate terminat jocul, fiind nevoie ca tu sa formezi suite neterminabile de grupuri de culori ale bilelor zuma. Amplasarea rampei de lansare a bilelor zuma poate sa fie si in partea de jos a ecranului dupa cum a-ti sau ve-ti vedea pe ZUM ZUMA. Bilele se vor roti gradual pentru a trece triumfator de lasarile tale strategice si apropiidu-se cu pasi mici de gaura care incheie jocul zuma. Inainte ca finalul sa apara trebuie sa iei masuri, in sensul unui efort, o combinatie de strategie si reflexe pentru a distruge grupurile. Daca lasi macar o bila sa treaca bariera, vei pierde o viata sau chiar jocul, depinde de platforma de joc aleasa. Micand mouseul ve-ti putea sa controlati directia in care trimieti bile, ajutati de un click bineanteles. Acum partea mai grea este sa te prinzi ca bilele pot fi eliminate doar in ordine, trebuie sa tintesti grupuri de minim doua bile de aceeasi culoare cu cea pe care vrei sa o lansezi. Formeaza suite de minim 3 bile pe culoare si grupul targetat se distruge, dispare. Asta iti permite sa respiri adanc si sa te orientezi repede catre urmatorul grup, inainte ca bilele sa inceapa sa curga in gaura, care te duce la finele jocului.
Instructiuni: Daca ai cunoaste jocul de paintball ai spune ca pinboliada foloseste bile de paintball, serios, sunt identice, in rest singura asociere normala cu acest joc zuma este cu lumea pinball-ului. Combinatia perfecta a plasei de pinball cu grafica extraordinara si sunete metalice poate un pic prea ascutite, te introduc intr-un joc zuma pe care nu il asteptai. Destul de solicitant ca si atentie si reflexe, vei nevoit chiar sa lansezi bilele fara sa te mai uiti unde si ce grupuri formezi, mai ales inaintand in nivele unde dificultatea jocului zuma este mai ridicata. Nu prea am inteles eu de ce nu au creeat o varianta mai complexa a jocului, adica sa fi combinat folosirea mai multor taste cu platforma clasica zuma, sa fi folosit macar tasta SPACE, si inca cateva power ups ce pot aparea din distrugerea bilelor sau cateva mine explozive in sirul de bile. Poate ca s-a dorit foarte mult pastrarea jocului pinball , si mai putin elementele clasice ale jocului zuma. Dar daca ai fi sa intrebi utilizatorii acestui site, cred ca ar fi preferat, ca si mine, o asociere mai complexa cu acesta si integrarea mult mai multor elemente in joc. In rest, ca si game play, poate unul dintre cele mai reusite pe care le-am intalnit, in primul rand viteza de deplasarea a bilelor si distanta mica dintre sirul bilelor zuma si finele traseului iti confera un joc scurt dar palpitant. L aun moment dat chiar lansam frenetic bilele doar de frica faptului ca poate sa se termine jocul atat de repede.
Voteaza :
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 4.25 out of 5)
Loading...Loading...


Jucat de: 19,996 ori
Adaugat de :
Categoria: Jocuri cu zuma
Cuvinte cautate: , , ,
Imparte acest joc cu prietenii tai:FavoriteLoadingAdd to favorites

Jocuri

Champions zuma

O noua versiunea a jocului zuma, o versiune sport....

Zuma Pearls Chain

Zuma Pearls Chain este un joc zuma in adevarat...

Pinboliada zuma

E destul de clar pentru toata lumea ce trebuie sa ...

Tropix puffer zuma

Scapa printr-o poarta deschisa doar jocurilor de c...

Math lines

Math Lines te forteaza oarecum sa grupezi bilele z...

Marble lines

Marble Lines prezinta platforma clasica de joc zum...

Comenteaza (0)

Leave a Reply

Zuma
Abonati-va GRATUIT la newsletterul ZumZuma.ro! Veti fi mai relaxat, mai informat si va veti juca primul cele mai tari jocuri zuma!

E-mail:  

Link-uri Sponsorizate


Te invitam sa experimentezi cele mai noi si mai bune jocuri zuma!
 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau PHANTOMs TOP