BINE AI VENIT ! Te invitam cu drag sa experimentezi cel mai tare site de

jocuri zuma

!
 
Jocuri similare zuma » Match and relax Zuma
Link-uri Sponsorizate
336x280 Banner 336x280 Banner

Loading... Please wait 0 seconds!Link-uri sponsorizate
 

Detalii

Match and relax Zuma
Titlu joc: Match and relax Zuma
Descriere: Alaturi de bonusurile prezentate mai sus mai sunt prezente in joc si alte obiecte ce apar ocazional , ca de exemplu: stelute - o puzderie de stelute mistice se vor imprastia curatind raul cat si intreaga plansa de lotusi; mingea medicinala - odata lansata va elimina din cale orice lotus intalnit , indiferent de culoare . In plus mai exista optiunea schimbarii culorii lotusului zuma intr-o culoare aleatoare. De mentionat ca aceste obiecte apar ocazional deci trebuie folosite in mod intelept. Daca aveti nevoie de alta culoare pentru a introduce in sirul multicolor de lotusi zuma , trageti cat mai departe de raul pe care plutesc acestia, irunde altundeva in plansa . Steaua speciala se imprastie imediat ce o lansati asa incat distanta sporita fata de sirul de lotusi zuma va da sansa sa eliminati cat mai multi dintre acestia. Un alt detaliu prezent si de mare folos entuziastului jucator de zuma sunt cascadele de pe cursul raului . Ele vor elimina mai multi lotusi zuma simultan. De exemplu, daca sirul de lotusi zuma are un lotus albastru, 2 lotusi albi si 2 albastri, eliminand lotusii albi veti face ca cei 2 lotusi albastri sa se ciocneasca , disparand in cascada. Deci , fiti atenti la avantajele reprezentate de cascade. Incercati sa activati bonusurile incetire si stop inaintea eliminarii altor lotusi zuma . Toate cele precizate mai sus alaturi de plansele viu colorate va vor face desigur sa apreciati aceasta versiune a jocului zuma datorita lipsei de dificultate si mediului propus.
Instructiuni: Veti reusi sa va relaxati din plin jucand aceasta versiune de zuma cu lotusi multicolori prezentati intr-o plansa prietenoasa ca si curgerea acestora pe un rau .punetiva papucii de plaja si de pe sezlong sau de pe nisip folositi mouse cu click stang pentru a decima lantul de lotusi multicolori ce curg pe rau, plasand lotus de aceeasi culoare in grupuri de 3 sau mai multi lotusi de culoare corespunzatoare. Jocul va va dispune si rasplati cu bonusuri variate cum ar fi : bonusul de acuratete - o raza de lumina va ajuta jucatorul sa tinteasca eficient locul unde va introduce lotusul zuma ; bonusul stop - odata activat va opri lotusii zuma din inaintare pentru cateva secunde; bonusul eliminaa culoarea - va elimina din sirul zuma toti lotusii de aceeasi culoare; bonus incetinire - va functiona pentru cateva secunde asupra sirului zuma de lotusi .
Voteaza :
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...


Jucat de: 180 ori
Adaugat de :
Categoria: Jocuri similare zuma
Cuvinte cautate: , , , , , , ,
Imparte acest joc cu prietenii tai:FavoriteLoadingAdd to favorites

Jocuri

Gem Globoid

Gem Globoid este un amestec de shooter, pinball si...

Zuma Wrax

Zuma W.R.A.X este un joc asemanator jocului zuma i...

Zuma Wacky Ballz

Zuma.Intra acum in minunata lume a jocurilor simil...

Zuma starq

Zuma Starq te va surprinde placut si, cu cat vei a...

Danny Phantom Ghost Frenzy

Ideea eliminarii unor fantome este fantastica mai ...

Liong: The Dragon Dance

In timpul aventurii tale, vei vizita sute de locat...

Eye Scream Factory

Intre Eye Scream Factory si alte jocuri similare ...

Aquarium Lines Zuma

Familia jocurilor zuma sporeste in diversitate pri...

Beads2 Zuma

La servici sau acasa este imosibil sa nu devii dep...

Comenteaza (0)

Leave a Reply

Zuma
Abonati-va GRATUIT la newsletterul ZumZuma.ro! Veti fi mai relaxat, mai informat si va veti juca primul cele mai tari jocuri zuma!

E-mail:  

Link-uri Sponsorizate


Te invitam sa experimentezi cele mai noi si mai bune jocuri zuma!
 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau PHANTOMs TOP