BINE AI VENIT ! Te invitam cu drag sa experimentezi cel mai tare site de

jocuri zuma

!
 
Zuma de luxe » Candy Rail
Link-uri Sponsorizate


Link-uri sponsorizate
 

Detalii

Candy Rail
Titlu joc: Candy Rail
Descriere: Scopul jocului zuma deluxe Candy Rail este de a opri din a avansa trenul de dulciuri pana atinge sfarsitul liniei ferate din fiecare plansa, pe care avanseaza bilele din dulciuri. Foloseste tunul de lansare de bile zuma pentru a impusca dulciuri incercand sa formezi grupuri de minim 3 pe aceeasi culoare pentru a le elimina. Poti folosi si bilele speciale, bilele tricolore, bile cu inele si bile din guma, pentru a genera combinatii speciale ce te pot ajuta sa elimini eficient bile zuma. Un nivel din acest joc zuma poate fi considerat terminat atunci cand au fost eliminate toate bilele din Cany Rai, iar principalul obiectiv este sa termini cat mai multe nivele cu putinta inainte ca timpul alocat sa se termine. De fiecare data cand termini un nivel avansezi la un nou nivel se schimba si amplasarea sinelor si apar si inersectarile pe mai multe nivele, teleportari si tunele ce fac tintirea mai dificila. Completarea a cat mai multe nivele zuma cu putinta este cheia pentru un scoring cat mai mare.
Instructiuni: In Candy Rail controlezi doar tunul de dulciuri. Tinteste folosind miscarea mouseului, acest lucru va roti tunul in jurul axei. Dupa incarcarea poti sa tragi cu tunul apasand click ul stanga al mouseului. Poti de asemenea sa vezi cele doua bile din tun si sa-ti planifici din timp miscarile. Continua sa tragi cu tunul zuma in sirul de bile noi inainte ca aceasta sa ajunga la sfarsitul traseului. Daca vrei sa inchei Candy Rail zuma inainte de termen nu trebuie decat sa apesi End Game. Scorul tau este bazat pe bilele pe care le elimini dupa planul de mai jos. Scorul de baza pentru a merca un sir de bile zuma este: 3 Bile : 50 de puncte 4 Bile: 100 de puncte 5 Bile: 150 de puncte 6 Bile: 200 de puncte Si apoi +50 de puncte pentru fiecare sir aditional de bile zuma Un multiplicator va marii scorul cand realizezi lanturi de siruri dintr-un singur foc: Cupleaza 2: 2.0 X scorul normal Cupleaza 3: 2.5 X scorul normal Cupleaza 4: 3.0 X scorul normal Cupleaza 5: 3.5 X scorul normal Cupleaza 6: 4.0 X scorul normal si apoi un suplimentar 0.5 X adaugat ca multiplicator pentru fiecare meci suplimentar Bonus Bubble Toate scorurile de mai sus sunt dublate pentru fiecare bila bubble ce se afla in sirul pe care il elimini. Asa ca, daca exista o bila cu bule in sirul tintit primesti un multiplicator de 2 X, 2 bile cu bule este un multiplicator de 4 X s.a.m.d. Bonus Gap Cand reusesti sa tragi o bila zuma printr-un gol in tren pentru a forma un sir, un bonus aditional de gol, de 200 de punte va fi adaugat scorului tau. Miscari Speciale
 • bula + inel : dupa ce elimini toate bilele de o culoare certa cu aceasta miscare speciala, vei primi 50 de puncte pentru fiecare bila eliminata.
 • distrugere Tri-Ball : cand elimini bile activand cate 2 bile triple vei primi cate 45 de puncte pentru fiecare bile eliminata, incluzand chiar si bilele triple.
 • scorul pentru miscarea speciala este fix, si nu va fi afectat de numarul de bile eliminate sau de bile zuma folosite in combinatii sau in asocieri. Doar multiplicatorul de nivel afecteaza aceste scoruri.
 • Multiplicator de nivel
  Pe masura ce vei putea sa avansezi in nivele un multiplicator va influenta pozitiv scorul. Urmatorii multiplicatorii sunt folositi: Nivelul 2: 1.2 X scor; Nivelul 3: 1.4 X scor; Nivelul 4: 1.6 X scor; Nivelul 5: 1.8 X scor iar dupa aceea multiplicatorul va continua sa creasca cu cate 0.2 X scor pentru fiecare nivel.
  Marea provocare in Candy Rail este bazata pe 2 factori:
  - Viteza este importanta; pe masura ce vei potrivi rapid bilele Candy Rail zuma nivele te lasa sa avansezi in nivele si sa-ti maresti scorul.
  - Eliminari in lant. In timp ce scorul pentru eliminarile dintr-o singura lovitura este mai mare decat primul merita sa cauti eliminari de grupuri de aceeasi culoare in lant aunci cand timpul iti permite acest lucru. Poate fi de asemenea inteligent sa adaugi bile in sir pentru a putea cupla reactii in lant mai tarziu. Efectul de ciocan de asemenea te poate ajuta, prin intoarcerea sirului, ce ii da valoare adaugata.
  Trickul este sa joci rapid dar nu intotdeauna pe prima optiune pe care o observi, in schimb incearca sa cauti cele mai bune parti ale trenului pentru un sir lung de potriviri ale grupurilor de bile zuma pentru a castiga timp si mult mai important sa-ti maresti scorul.
  Combinatiile speciale Bula de aer + Inel este de valoare in special pentru abilitatea sa de potrivi bile de mai multe culori in siruri prin eliminarea unei singure culori din sir. Cauta combinatii oricand acest lucru este posibil.
  Bila tripla este de asemenea o modalitate de a elimina mai repede trenul, dar din moment ce are nevoie de 6 culori pentru activare este un risc, dar un risc are si avantaje daca stii sa-l fructifici.
  Trenul miscator de bile zuma poate gazdui dulciuri de cate 6 culori. Roteste tunul de dulciuri pentru a tinti si a trage bile in tren. Urmatoare lovitura este vizibila in gura de foc a tunului. Cand tragi o bila care nimereste trenul se va aseza automat intre alte doua bile din apropierea ei. Daca focul tau reuseste sa creeze siruri de 3 sau mai multe bile zuma de aceeasi culoare, vor fi eliminate. Cand lovitura ta creeaza goluri in tren, partea din fata a trenului va ramane nemiscata pana la apropierea celeilalte din urma. Acest lucru este inutul daca bilele din capetele sirelor nu sunt de aceeasi culoare, pentru ca trenul isi reia lungimea initiala si inchide golul. In acest mod poate fi creeata o reactie in lant cu o singura lovitura, iar biele ce inverseaza directia sa mute inapoi tot sirul, lucru care va mari timpul pana cand trenul ajunge la capatul sinelor. Cateva nivele au designul sinelor ce permit lovirea. De asemenea tunelele vor ascund in anumite locuri sirurile de dulciuri zuma, de asemenea le va si teleporta intr-o alta parte a plansei. Daca o lovitura rateaza tinta trenul va iesi pur si simplu din spatiul de joc. Daca trenul va ajunge la capatul sinelor jocul se termina, si daca vei reusi sa elimini toate bilele zuma din dulciuri va avansa la urmatorul nivel. Scopul este sa termini cat mai multe nivele cu putinta inainte ca timpul sa se scurga. Exista patru tipuri de bile in acest minunat joc similar zuma: Bile zuma normale

  Acestea sunt bilele standard, si sunt disponibile pana la 6 culori. Bile zuma cu bule

  Bilele cu bule sunt disponibile in aceeasi culoare cu cele standard, si pot fi eliminate de bilele normale prin formarea de formatii de aceeasi culoare. Aceste bile pot avea cateva posibile efecte. Daca fac parte dintr-o formatie de 3+ de aceeasu culoare, vor ridica pur si simplu scorul. Exista de asemenea combinatii speciale pe care le poti creea folosind bilele cu bule. Bile zuma cu Inele

  Bilele cu inele sunt disponibile de asemenea in 6 culori si pot fi identificate dupa inelele ce le decoreaza. Sunt eliminate cand sunt incluse in formatii de 3+ bile zuma de aceeasi culoare, dar aceastea nu cad ca bilele normale, ei parasesc plansa cu o mica explozie. Acest lucru poate fi periculos in timp ce prima parte a sirului poate ajunge la sfarsitul plansei multumita extra loviturii pe care o primeste. Bile triple

  Bilele triple sunt intotdeauna de culoare neutra si apar la inceputul nivelelor. Le poti activa inpuscand 3 bile aceeasi culoare cu o tripla, si vor absorbi complet culoarea acesteia. Cand ai reusit sa activezi bile tripla ele vor incepe sa se atraga autoamat si sa se sparga una de alta. In acest mod poti elimina foarte multe bile din plansa cu cateva lovituri. Pentru a elimina o singura bila tripla de pe sine, va trebui sa le lovesti cu 2 bile zuma de culori diferite. Aceasta este singura cale de a activa 2 dintre cele din tren. Combinatii speciale Daca vei reusi sa combini cele doua bile, bule si inele intr-un grup de 3 din aceeasi culoare, vei activa o combinatie cauzand tuturor bilelor vizibile sa dispara din tren. Acest lucru poate sa genereze valoare aditionala si reactii in lant, asa ca planifica cu atentie acest gen de combinatie pentru a elimina mai repede trenul.

  Ca inainte de o reteta buna va urez bucurie totala !
  Voteaza :
  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3.33 out of 5)
  Loading...Loading...


  Jucat de: 2,608 ori
  Adaugat de :
  Categoria: Zuma de luxe
  Cuvinte cautate: , , , , ,
  Imparte acest joc cu prietenii tai:  FavoriteLoadingAdd to favorites

  Jocuri

  Inca Ball Zuma

  In aceasta perioada a anului, in timp ce o mare bu...

  Zuma deluxe

  Partea cea mai frumoasa este ca zuma de lux joc te...

  Beetle Bomp Zuma

  Zuma delux.Gargaritele experimentale, au fugit din...

  Svetlograd Zuma

  Misiunea ta in aceste jocuri zuma deluxe, folosind...

  Candy Rail

  Scopul jocului zuma deluxe Candy Rail este de a op...

  Tiger Maze

  Clasica miscare de potrivire a unor grupe de bile ...

  Screwed

  Un lucru ce nu cred ca este prea placut este misca...

  Zuma Crab

  Nu trebuie sa uiti de clasica platforma zuma, de a...

  Danny Phantom Ghost Frenzy

  Ideea eliminarii unor fantome este fantastica mai ...

  Comenteaza (0)

  Leave a Reply

  Zuma
  Abonati-va GRATUIT la newsletterul ZumZuma.ro! Veti fi mai relaxat, mai informat si va veti juca primul cele mai tari jocuri zuma!

  E-mail:  

  Link-uri Sponsorizate


  Te invitam sa experimentezi cele mai noi si mai bune jocuri zuma!
   Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau PHANTOMs TOP