BINE AI VENIT ! Te invitam cu drag sa experimentezi cel mai tare site de

jocuri zuma

!
 
Jocuri similare zuma » Biliard Zuma
Link-uri Sponsorizate


Link-uri sponsorizate
 

Detalii

Biliard Zuma
Titlu joc: Biliard Zuma
Descriere: Veti folosi tacul pentru a introduce alte bile colorate in sir dand click stang pe mouse . Nu veti fi dezamagiti de precizia loviturii fiind ghidati chiar de catre tac insesi. Obtineti puncte daca loviti cu bila cutiile de bere prezente pe postavul mesei de biliard. Bilele trase catre sirul de biliard zuma nu vor fi afectate in traiectoria lor de catre cutiile de bere ci de cele 2 cercuri albastre cu semn de intrebare prezente pe postav . Acestea, ca si la pin ball , vor schimba traseul bilei de biliard trasa catre sir . Combourile de bile de biliard zuma de minim 3 bile de aceeasi culoare vor fi premiate cu cate 50 de puncte , efectul lovirii unui grup de minim 2 bile cu o bila de aceeasi culoare fiind unul de ciocnire - imprastiere a bilelor pe masa/postav exact ca cel obtinut pe o masa de biliard la spargerea triunghiului de bile. Asocierea cu biliardul este mai mult decat binevenita iar cele doua cercuri/zone de origine si functionalitate din jocul de pin ball nu fac decat sa intregeasca o apreciere mai mult decat pozitiva a acestui joc de biliard zuma . Contrastul intre traiectoriile rectilinii ale bilelor zuma de biliard trase catre sir si ciocnirile cu traiectorii curbilinii ale bilelor zuma de aceeasi culoare lovite nu face decat sa intregeasca si sa dinamizeze contrastul de culoare din plansa repezentand masa de biliard . Efectul spectacular obtinut de ciocnirile bilelor te motiveaza sa devii eficient in efortul de a opri sirul de biliard zuma din drumul sau. Recomandam fara rezerve acest joc de biliard zuma oricarui om plictisit sau oricarui copil trist . Va veti amuza si va veti dori sa nu mai lasati tacul din :....."mouse". Enjoy !
Instructiuni: Postavul mesei de biliard este desigur foarte atractiv pentru multi dar in aceasta versiune a jocului zuma postavul mesei va va fi desigur o experienta mai mult decat agreabila si atractiva. Cei care au facut acest joc s-au gandit desigur la Dvs. si va vin in intampinare cu o suita de detalii ce vor face dezirabila versiunea zuma biliard. Bilele multicolore de biliard , viu colorate, serpuiesc pe postavul verde formand un sirag zuma.
Voteaza :
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2.00 out of 5)
Loading...Loading...


Jucat de: 654 ori
Adaugat de :
Categoria: Jocuri similare zuma
Cuvinte cautate: , , , ,
Imparte acest joc cu prietenii tai:FavoriteLoadingAdd to favorites

Jocuri

Gem Globoid

Gem Globoid este un amestec de shooter, pinball si...

Zuma Wrax

Zuma W.R.A.X este un joc asemanator jocului zuma i...

Zuma Wacky Ballz

Zuma.Intra acum in minunata lume a jocurilor simil...

Zuma starq

Zuma Starq te va surprinde placut si, cu cat vei a...

Danny Phantom Ghost Frenzy

Ideea eliminarii unor fantome este fantastica mai ...

Liong: The Dragon Dance

In timpul aventurii tale, vei vizita sute de locat...

Eye Scream Factory

Intre Eye Scream Factory si alte jocuri similare ...

Aquarium Lines Zuma

Familia jocurilor zuma sporeste in diversitate pri...

Beads2 Zuma

La servici sau acasa este imosibil sa nu devii dep...

Comenteaza (0)

Leave a Reply

Zuma
Abonati-va GRATUIT la newsletterul ZumZuma.ro! Veti fi mai relaxat, mai informat si va veti juca primul cele mai tari jocuri zuma!

E-mail:  

Link-uri Sponsorizate


Te invitam sa experimentezi cele mai noi si mai bune jocuri zuma!
 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau PHANTOMs TOP